We gaan verder.................

Gedurende de afgelopen anderhalf jaar heeft de afdeling Wieringen, weinig tot niet kunnen ondernemen voor de gasten in verband met corona.

Wel zijn de bezoeken aan de gasten, voor zover mogelijk, doorgegaan maar soms waren de risico's met het oog op besmetting te groot.

In april hebben de gasten bezoek gehad van een vrijwilliger die een plantje kwam brengen. Even laten weten dat we aan ze denken.

In juni is een groepje vrijwilligers in gesprek gegaan met Henry Heutink van Sjokolaatje. Er is een zakje chocolaatjes rondgebracht als attentie in deze roerige en voor velen verdrietige en eenzame tijd. De dankbaarbeid was groot.

 

Inmiddels zijn we weer een grote stap verder en denken we ( bestuur en afdelingvrijwilligers) aan het organiseren van kleine/grotere bijeenkomsten en/of activiteiten voor al onze gasten van de Zonnebloem op Wieringen.

Het gaat snel en vóór we het weten vieren we Kerstmis. Door de activiteitencommissie wordt naarstig gezocht naar dat waar mensen vooral heel blij van worden: dat hebben we allemaal nodig!

Binnenkort hopen we deze activiteiten bekend te maken op de website en andere media op Wieringen.

Last but not least: het ( deels interim) bestuur van de afdeling is op zoek naar nieuwe bestuursleden ( zie de vacatures)

Mocht u belangstelling hebben, laat u zich vrijblijvend informeren door: carla.deruyter@zonnebloem.nl

 

Carla de Ruyter

06-51272739
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?