Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwe afdeling met een nieuw bestuur!

In de eerste nieuwsbrief van onze nieuwe afdeling staan leuke nieuwe activiteiten en de nieuwe bestuursleden.

Eindelijk kunnen we weer leuke dingen aan jullie laten horen. Allereerst een heuglijk bericht. De Zonnebloem afdelingen Koog-Zaandijk en Kalf-Kogerveld gaan sinds 1 januari samen verder onder de naam Zaanstreek-Midden. Zo hebben we een enthousiaste nieuwe organisatie.

Onlangs hebben we onze eerste bestuursvergadering gehad. Het nieuwe bestuur bestaat uit nieuwe vrijwilligers en een aantal bekenden. 

  • Voorzitter: Vanessa Bos-Steijn (nieuw bestuurslid)
  • Penningmeester: Monique Bruinink (bestaand bestuurslid)
  • Secretaris: Loes Groot (nieuw bestuurslid)
  • Activiteiten: Danielle Aalders (bestaand bestuurslid)
  • Vrijwilligerscoördinatie: Rita Zwenne (nieuw bestuurslid, maar trouwe vrijwilliger)

 

Tijdens de bestuursvergadering stond één ding centraal: we hebben zin in het organiseren van nieuwe activiteiten, alleen konden we helaas nog niet volledig van start gaan door de huidige maatregelen. Binnenkort gelukkig wel.

We gaan vanaf april weer de eerste activiteiten organiseren. Wat we organiseren staat in het bijgevoegde overzicht.

Hou in ieder geval alvast 23 april vrij, dan willen we ons 65-jarige jubileum vieren. Ook de nieuwe gasten van het Kalf hebben wat te vieren, zij bestonden in oktober 40 jaar. Dat feestje was nog niet gevierd, dus dat doen we samen. We zijn immers een nieuwe afdeling. Het belooft een leuke middag te worden.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Yvonne van Heusden

06-26962010
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken