Lotenverkopers

Wij van de afdeling zijn op zoek naar personen die loten willen verkopen

Zonnebloemafdeling Zwaag/Zwaagdijk-West is op zoek naar enthousiaste lotenverkopers.

 De Zonnebloemloterij is een belangrijke inkomstenbron voor de afdeling Zwaag/Zwaagdijk-West. Elk jaar gaan de vrijwilligers op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen en hiermee geld op te halen voor het goede doel.  

 Mensen met een lichamelijke handicap zijn al beperkt in hun bewegingsvrijheid en door corona is het risico op sociaal isolement nog groter. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem in Zwaag/Zwaagdijk-West gezellige activiteiten en zorgt met aandacht en een aardigheidje dat de eenzaamheid vermindert.

Van 20-04-2021 tot 08-10-2021staat de verkoop in Zwaag/Zwaagdijk-West gepland. 

Iedereen die 3 uurtjes tijd over heeft en die het belangrijk vindt dat mensen met een lichamelijke beperking, jong en oud, volop van het leven kunnen genieten, kan zich opgeven bij Monique Aker 0641283057.

Met de lotenopbrengst organiseren we dit jaarlijks leuke uitjes en zodra Covid-19 het weer toe laat gaan wij maandelijks er weer op uit met de mensen.

 Over de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem hebben we al ruim 70 jaar hart voor elkaar. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke  beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen.
Er kan zoveel meer dan je denkt.

Betty Groot

06-20423666
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken