Whats app

Nieuw Nieuw Nieuw

Nationaal bureau krijgt nieuw e-mailadres en gaat whatsappen

19 mei 2021

Heb je als afdeling of individuele vrijwilliger een vraag aan het nationaal bureau? Dan kun je voortaan een mailtje sturen naar het nieuwe e-mailadres contact@zonnebloem.nl. Ook kun je voortaan whatsappen met het nationaal bureau via (06) 144 617 47. Je hebt dan binnen twee uur een reactie. Bellen doe je nog altijd via (076) 564 64 64.

Met de veranderingen hoopt het nationaal bureau afdelingen en vrijwilligers, maar ook deelnemers, donateurs en het Nederlands publiek, nog beter en sneller te kunnen helpen. De naam ‘Dienstencentrum’ verdwijnt daarbij uiteindelijk helemaal. In de communicatie worden afdelingen en vrijwilligers voor vragen voortaan verwezen naar het nationaal bureau. Naar deelnemers, donateurs en het Nederlands publiek toe wordt simpelweg ‘Neem bij vragen contact op met de Zonnebloem’ gebruikt. Het oude e-mailadres dienstencentrum@zonnebloem.nl blijft voorlopig gewoon bestaan.

WhatsApp Business

Begin mei is het nationaal bureau bij wijze van proef al begonnen met WhatsApp Business. Dat is zo goed bevallen dat de mogelijkheid om te whatsappen vanaf nu vast wordt ingevoerd. Dat wil zeggen dat vrijwilligers, maar ook deelnemers, donateurs en het Nederlands publiek met de Zonnebloem een whatsappje kunnen sturen naar (06) 144 617 47. Zij krijgen dan binnen twee uur een reactie.
 

Betty Groot

06-20423666
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken