Dag van de vrijwilliger

Bakken

De dag van de vrijwilliger 2021
07 december 2021
 
Dinsdag was het de Dag van de Vrijwilliger! We willen alle vrijwilligers bedanken voor al hun werk het afgelopen jaar. Zonder jullie zou de Zonnebloem niet bestaan. Wij zijn dankbaar voor jullie enorme inzet en hartverwarmende betrokkenheid.
 
Op of vlak na 7 december, zal ook ons tijdschrift ZON samen met een bedankje voor deze inzet bij alle vrijwilligers op de mat vallen. Dit bedankje is het speciale bakboek, Bakken met de Zonnebloem, met hierin verschillende recepten om iets lekkers te bakken met of voor je deelnemer en er samen, soms op afstand, van te genieten bij de koffie.
Meer dan een blijk van waardering
 
‘Bakken met de Zonnebloem’ is echter meer dan een blijk van waardering. Het wil je ook inspireren. Om in deze donkere, onzekere wintermaanden extra vaak op huisbezoek te gaan. Met iets zelfgebakken lekkers voor bij de koffie uiteraard. Of om samen met je deelnemer te gaan bakken. Sport verbroedert, zeggen ze wel eens, maar samen iets bakken doet dat zeker ook!
Benieuwd naar meer recepten of meer informatie over het bakboekje kijk dan op de themapagina Bakken met de Zonnebloem.
 
 
 

Betty Groot

06-20423666
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken