Activiteitengroep 40-65: Boswandeling (2013)

Beste gasten van de Zonnebloem,

Op maandagmiddag 9 september j.l. heeft de Activiteitengroep 40 – 65 de Boswandeling bij ’t Peeske georganiseerd. Tot mijn verbazing waren er maar enkele gasten aanwezig, wat heel erg jammer was. De ontvangst was hartelijk en de koffie/thee met iets lekkers er bij erg goed. Na de begroeting van de gasten en de vrijwilligsters vertelde Annie wat er stond te gebeuren.

Het weer was droog en ook scheen af en toe de zon. Al met al goed wandelweer. Alle deelnemers kregen een vragenlijst waarop je kon invullen wat er zoal tijdens de wandeling te zien was: Flora-Fauna en Omgeving. De wandeling was niet te lang en het bospad was goed te belopen c.q. te rijden. Terug gekomen bij ’t Peeske had iedereen genoten van de tocht en was iedereen in spanning wie er gewonnen had. De jury gaf de antwoorden en na een goed conclaaf was de winnares bekend.

Plots ging de zon echt schijnen en hebben we met z’n allen nog gezellig op het terras na gebabbeld over wat we allemaal gezien hadden. Het was een zeer gezellige middag dus voor degene die er niet waren: kom de volgende activiteit ook. Stel de vrijwilligers niet teleur, ze doen het voor ons.

Met vriendelijke groet, Nico van de Wetering.

Martin Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten