Activiteitengroep 40-65: Seizoensafsluiting

Zonnebloem afdeling

Seizoen afsluiting

Om het seizoen gezellig af te sluiten kregen wij (de Zonnebloem-groep 40-65 jaar) een uitnodiging om een pannenkoek te gaan eten in de  "Snippenhof " in Duiven.

Wij troffen elkaar daar om 16 uur. Omdat het weer mooi was, konden wij gezellig op het terras zitten met een lekker kopje koffie of thee. Dit keer waren er weer enkele nieuwe gasten bij. Er werd gezellig gepraat over van alles en nog wat en er werden (vakantie)ervaringen uitgewisseld. Een gast vertelde over zijn vakantie in Turkije. Hij heeft er zelfs gedoken en met dolfijnen gezwommen. Zelfs dat is dus met een beperking mogelijk. Hieraan zien wij dat het belangrijk is, om een keer zijn grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Er is toch nog heel veel mogelijk!

Op gegeven moment was het tijd om te eten. Wij zijn naar binnen gegaan en mochten kiezen uit verschillende pannenkoeken (naturel, appel, met spek of met katenspek). Het was superlekker en ook binnen erg gezellig. Wij hebben veel gelachen.

Tegen 18 uur hebben wij het gezellige uitje beëindigd en is iedereen naar huis gegaan.

Martin Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten