Verwendag Candea College (2014)

Zonnebloem afdeling

Gasten van de Zonnebloem afdelingen Didam, Lobith en Westervoort zijn een dagdeel verwend door leerlingen en docenten van het Candea College in Duiven. Na ontvangst van de dames van de Zonnebloemafdelingen werden zij getrakteerd op koffie met iets lekkers.
Vervolgens nodigden de vmbo-leerlingen van de schoonheidsspecialisten-opleiding de gasten uit voor een behandeling. Een aantal dames krijgt gezichtsmassage met schoonheidsbehandeling. Bij andere dames worden de handen verzorgd en krijgen de nagels een kleurtje naar wens.
De jonge meiden genieten van hun werk en vertellen enthousiast over hun opleiding en wat zij in de toekomst willen gaan doen. Zij laten met trots zien wat ze kunnen en verrichten met plezier het werk waar ze in worden geschoold.

De oudere dames genieten van het enthousiasme van de jonge generatie en kijken met plezier naar het resultaat. Na de behandelingen verzorgen de leerlingen een high tea. Het gezellig samenzijn wordt onderbroken door de schoolbel. De leerlingen moeten naar de volgende les.
De gasten van de Zonnebloem praten nog een poosje na. Zij genieten van de drankjes en de lekkere hapjes. Dan gaan ze op weg naar huis met stralende gezichten en handen om trots op te zijn.
Een leuke activiteit voor alle betrokkenen.
Met dank aan leerlingen en docenten van het Candea College.

Martin Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten