Vrijwilligersdag (2012)

Zonnebloem afdeling

Om het jaar organiseert het bestuur van de Zonnebloemafdeling regio de Liemers een vrijwilligersdag. De dag bestaat meestal uit een informatief deel in de morgen en een ontspannend deel in de middag.

In 2012 kreeg de vrijwilligersdag een andere invulling. Het ontspannen deel vond op zondag 5 februari 2012 in het Candea College plaats. Docenten en leerlingen van de school speelden de musical We Will Rock You. Dank zij een financiële bijdrage van wijlen rector Wim Henkens was er een extra uitvoering van de musical voor de vrijwilligers van de Zonnebloem in de Liemers.

Voor het informatieve deel op 17 november 2012 was de directeur van de Nationale Vereniging de Zonnebloem, de heer Noud van Rooijen, naar de Liemers gekomen. Hij vertelde over de plannen van de Vereniging voor de komende jaren.

Vervolgens konden vrijwilligers hun visie geven aan de hand van stellingen over hun ervaringen met gasten, vrijwilligers en activiteiten. De visies werden vervolgens voorgelegd aan een forum van gasten, vrijwilligers en bestuursleden. Er ontstond op deze wijze een boeiende discussie.

De studiedag werd besloten met een lunch en het optreden van 12 PK, een cabaretgroep van carnavalsvereniging Paljas uit Zevenaar.

 

Martin Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten