Vakantie Trier 2015

Zonnebloem afdeling

De vakantie naar Trier in de Eiffel.

Zonnebloemgasten en -vrijwilligers uit regio De Liemers hebben van 20 t/m 25 september 2015 een vakantiereis naar Trier in Duitsland gemaakt. Een bus vol Liemerse mensen met allemaal zin in een gezellige week met aangepaste activiteiten. De gasten en vrijwilligers hebben ervan genoten.

Er was veel te zien, groene bossen, mooie dalen, met water gevulde vulkaantrechters, oude burchten en pittoreske dorpjes met knusse vakwerkhuisjes.
Midden in de Eiffel, een geliefd vakantieparadijs, ligt de oudste stad van Duitsland, Trier – onze bestemming deze keer.
Onze chauffeuse en tevens reisleidster wist heel veel van het gebied te vertellen, over de steden en hun historie, over de bijzondere natuur in het vulkanische gebied.  Maar vooral zijn we veel te weten gekomen over de wijnranken en het wijn maken.
Wij waren er tijdens de druivenpluk en natuurlijk hebben we de heerlijke wijnen ook kunnen proeven tijdens onze gezellige diners. Twee avonden waren gereserveerd voor samen dansen en dat hebben we gedaan, gasten en vrijwilligers hebben genoten op de dansvloer.
De eerste reisdag zijn we vreemden voor elkaar, aan het eind van de week is het alsof we een grote familiereis hebben gemaakt.

Graag ontmoeten we elkaar weer bij de Zonnebloem Regio de Liemers.
Gaat u ook eens mee ?

Klik hier voor de foto's.

Martin Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten