Zonnebloem in Concert – Golden Earring!

Zonnebloem afdeling

“Zonnebloem? Ja komt u maar mee, u wordt verwacht.”

Donderdagavond 10 maart jl. waren wij als rolstoelers van de Zonnebloemgroep 40-65 jarigen uitgenodigd door de NUON-Foundation samen met Zonnebloem Nederland, voor het concert van Golden Earring in Orpheus in Apeldoorn.
Met 3 rolstoelers en onze 2 begeleiders togen wij naar Apeldoorn en werden onthaald door 4 Nuon-medewerkers.
Bij de ingang van het theater stond de suppoost in rode jas ons al op te wachten : “Zonnebloem? Ja komt u maar mee, u wordt verwacht.”
Onze Nuon-begeleiders waren er al en we maakten kennis bij een kopje koffie. In de zaal hadden we prachtige rolstoelplaatsen met goed zicht op het podium. En dan een voorstelling met zeer herkenbare muziek, wij konden de nummers zo meezingen! Feestje alom!!
Natuurlijk “Radar Love”, “Another 45 miles to go” en “When the Lady smiles” en na de pauze beginnen met de ragtime “Twilight Zone”. Een avond vol nostalgie naar de 60’s en 70’s met een levensgrote Puch-brommer op het doek. Ja, dit was onze middelbare school en uitgaan in de soos! Met pas thuiskomen rond 1 uur, net als nu.

Dank je wel Nuon-Foundation!  Dank je wel Zonnebloem Nederland!

Wij hebben enorm genoten.

Fred Hoogeveen, Niek van de Wetering en Gonny Heijting, Ingrid Hoogeveen en Agnes Feddes (Zonnebloem Regio De Liemers)

Martin Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten