Zonnebloem’s muzikale theatermiddag

Zonnebloem afdeling

Het was een genoegen om naar het Delta Combo kijken, te luisteren en mee te zingen.

Op vrijdag 14 oktober 2016 vond de jaarlijkse Zonnebloem Theatermiddag plaats. Dit keer was het bij Wieleman in Westervoort. Om 13.00 opende Wieleman haar deuren om de 230 Zonnebloem-gasten welkom te heten. Maar liefst 25 enthousiaste Zonnebloem vrijwilligers en vele medewerkers van Wieleman stonden paraat om de Zonnebloemgasten optimaal te ontvangen en te verzorgen.

Het Delta Combo, bestaande uit zangeres Lily Kok, zanger/gitarist Henk van Kesteren en toetsenist Chris van Huffelen, bracht vanaf 14.00 uur een gevarieerd programma. Voor de pauze speelden en zongen zij bekende liedjes uit onze jeugd en na de pauze werden we getrakteerd op prachtige Weense muziek. De gasten werden meegezogen in deze diversiteit van liedjes, van Droomland en Bye Bye Love, tot sneeuwwals en Edelweiss en met een mooie afsluiting de Radetsky mars. Het was een genoegen om naar het Delta Combo kijken, te luisteren en mee te zingen. De zangeres Lily is een hartelijke, charmante verschijning met een prachtige heldere stem. Iedereen ging zeer blij en tevreden huiswaarts na afloop.

Martin Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten