Boottocht regio De Liemers 2017

Zonnebloem afdeling

Een fantastische dag!

Op dinsdag 25 april 2017 vond de jaarlijkse dagboottocht van de Zonnebloem Regio de Liemers plaats, een tocht over de IJssel met het schip "Eureka" uit Deventer. Een fantastische dag!

De kapitein lichtte rond 10.00 uur het anker in Doesburg voor een mooie tocht naar Deventer en terug. De weerberichten voor die dag waren niet gunstig (10 gr. en 75% regen), maar de goden waren de gasten, artiesten, bemanning en vrijwilligers goedgezind; geen regen bij aankomst en vertrek en de zon liet zich veel zien!

Voor de vrijwilligers was het hard aanpoten om de 240 gasten te ondersteunen en te voorzien van "een natje en droogje". In de keuken werd geholpen met de voorbereidingen en de afwas. In de zalen werden tafels ingedekt en uitgehaald en de gasten voorzien van drank en lekkernijen en een warme lunch. En het verliep allemaal voortreffelijk.

Het was een leuk en gezellig programma. Allround zangeres Merel Gerritsen (Merel Events) uit Losser en accordeoniste Stien Ponds uit Lievelde (gekleed in haar speciale Zonnebloempak) wisten afwisselend de gasten te raken en vermaken met liederen uit de "oude doos". Er werd gezongen, ingehaakt en gedanst door gasten en vrijwilligers, een groot feest. En, waar de gasten ook altijd naar uitkijken, er vond een loterij plaats met vele mooie cadeaus.

Iedereen heeft van de mooie dag genoten. Een goede voorbereiding, de 200% inzet van vrijwilligers aan boord en op de kade, de artiesten en de bemanning hebben dit mogelijk gemaakt. Een diepe buiging!

Klik hier voor de foto's.

Martin Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten