Act.gr.40-65: Happy Painting

20180918141256webjpg

Wat een heerlijke ontspannende middag.

Happy Painting bij De Zonnebloem

Op 18 september jl. organiseerde Els Dijkstra deze workshop voor de gasten van de Zonnebloemgroep 40-65 jarigen. In de uitnodiging stond dat de gasten onder leiding van Renate Peters, kunstenares uit Giesbeek (https://renate-p.exto.nl), een middag vrolijk zouden schilderen.

Geen loze kreet, bleek al snel.

Renate had de workshop “Happy painting” goed voorbereid. Op tafel stonden acht doeken klaar met daarop de contouren van een happy koe, een schildpad en natuurlijk de bekende dikke dames. In het midden stonden verftubes met allerlei vrolijke kleuren. Aan de gasten de taak om een schilderij af te maken. “Je hebt geen ervaring nodig, je kunt geen fouten maken”, verzekerde Renate hen. Aarzelend werden de eerste strepen op het doek gezet. Maar al snel vulden de doeken zich met vrolijke sprekende kleuren, precies zoals de bedoeling was. Renate moedigde iedereen aan zijn/haar gevoel te volgen, zodat er unieke werkstukken ontstonden. Het resultaat mag er zijn! (zie foto’s)

“Wat een heerlijke ontspannende middag” zeiden alle acht deelnemers na afloop.

Martin Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten