Act.gr.40-65: Workshop: Houten hart maken

houten-hart-persberichtjpg

De koffiekopjes opzij en aan de slag!

Ineke van Geemen-Reuling is een kunstenares uit Didam. Zij houdt zich bezig met het maken van kunst vanuit haar eigen belevingswereld. Maandag 25 februari mochten de gasten van De Zonnebloem, activiteitengroep 40-65, hierin een kijkje nemen.

Op deze heerlijke zonnige dag zaten zij in de serre bij de achtertuin van Ineke genietend van de koffie met koek. Voor hen lag een houten hart. Immers de gasten van De Zonnebloem kwamen niet alleen voor deze mooie ambiance, maar ook voor een creatieve workshop.

Al snel werd “de tafel gedekt” met schalen en bakjes vol keitjes, pitten, dopjes van eikels, bonen, houten letters in meerdere kleuren en formaten en mooie kraaltjes. Houtlijm en cement werd toegevoegd.

De koffiekopjes opzij en aan de slag!

Na twee uur waren alle houten harten versierd. Velen hadden  “Welkom, Thuis, en Home” als tekst genomen. Een warm welkom voor bij de voordeur dus!

Nico daarentegen had zijn hart versierd met het aantal jaren dat hij getrouwd is, een verrassing voor zijn vrouw. Een hart van goud dus, die Nico.

Rond vier uur was de workshop afgelopen.

Iedereen ging tevreden met het resultaat (zie foto) naar huis.

Voor verdere informatie over deze activiteitengroep van De Zonnebloem kunt u contact opnemen met Agnes Feddes, telefoon: 0316 262301

Voor informatie over deze workshop:
e-mail: Inekeemail@gmail.com
tel: 06 16254181

Martin Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten