Als bedrijfsuitje op pad met de Zonnebloem

Je samen met collega’s een dagje inzetten als vrijwilliger. Het kan ook bij de Zonnebloem! Steeds meer bedrijven ontdekken dit ‘andere bedrijfsuitje’ en bezorgen mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag. Zo ook de NUON. Medewerker Peter de Gooijer was een van de medewerkers van de Nuon die mee ging als vrijwilliger.

Iets terug doen

Praktisch de helft van alle Nederlanders is actief als vrijwilliger. Vaak is dit bij een sportvereniging, maar ook de verpleging, politieke partijen en kerken  leunen sterk op de inzet van deze groep mensen. Zaterdag 15 december 2016 was het aan mij en mijn collega’s van de NUON om iets terug te doen en dus gingen we op pad met de Zonnebloem naar het Mega Piratenfestival! 

Op een donkere en frisse zaterdagavond, stonden we met z’n allen in het warme kleurrijke Gelredome naar het Mega Piraten festival te kijken! Een enthousiaste groep Zonnebloemers hebben we een fantastische avond bezorgd!‘

Lichtpuntjes bezorgen

Wilt u ook lichtpuntjes bezorgen door het jaar heen, Wilt u ook sponsor worden of iets doen voor uw medemens? Ga naar onze website en neem contact op met  Tonny Peer of een van onze andere regionale bestuursleden van Zonnebloem de Liemers om de mogelijkheden te bespreken!

Martin Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten