Zonnedag 20 februari 2016

Zonnebloem afdeling

Zaterdag 20 februari jl. was er weer een gezellige Zonnemiddag voor de gasten van de Zonnebloem afdeling Doesburg e.o. in de Meent te Angerlo.

 

De Plusbus bracht veel van de aanwezige gasten die duidelijk zin hadden in een gezellige middag. De gasten werden ontvangen met een kopje koffie/thee met iets lekkers.

Fien Boland - voorzitter, opent de meddag en heet alle gasten en het duo Erik en Andre Knoef van het cabaret Hoe? Zo van harte welkom waarna het optreden kan beginnen.

Het optreden start met zang begeleidt door de gitaar. Na enkele hilarische sketsjes hebben zij de zaal op hun hand. Er wordt gelachen, gegierd en gebruld, het was kostelijk.

In de pauze worden de gasten getrakteerd op een hapje en drankje, waarna het duo hun optreden vervolgden. Tijdens hun optreden werd de actualiteit niet vergeten, met name een liedje over de vluchtelingen. Tenslotte werd er ingehaakt en zong iedereen het refrein mee van "alles wurd better" (dialect).

Aan het einde van de middag dankte de voorzitter het duo voor hun prachtige optreden en wenstte de gasten wel thuis.

Wederom een geslaagde middag met dank aan de inzet van de vrijwilligers van de Zonnebloem en de Plusbus.

 

Yolanda Goppel

+31625133080
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken