Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Zeereuzen spotten!!!

zeereuzen-spotten-5a8df9f2-a0b4-4e0f-8418-ca32a9367fed

12 juni 2018 van 12:15 - 17:30 uur

Op dinsdagmiddag 12 juni gaan we Zeereuzen spotten!!!

We gaan met de bus naar  Hoek van Holland. In Restaurant Unicum Waterweg hebben we een prachtig uitzicht op de Nieuwe Waterweg waar we de grote zeeschepen voorbij zien varen op weg van c.q. naar de Noordzee naar of vanuit Rotterdam. Allereerst beginnen we met een kopje koffie of thee met een gebakje, daarna een glas bier, wijn of frisdrank vergezeld van een warme en/of koude snack.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken