Koninklijke onderscheiding

Lintje voor Anny Louws

Zij is een begrip binnen de Zonnebloem Rijen-Molenschot. Wat zij aan werk verzet heeft, en nog steeds doet, voor deze organisatie is enorm.

In 2000 kwam zij als Vrijwilliger bij Zonnebloem Rijen Molenschot.

In 2001 nam zij de taak van haar man Ad, het secretariaat, naadloos over. Deze kon helaas dit werk niet meer doen, en zij stapte zonder enig voorbehoud in.

Zoals zij zich heeft ingezet binnen het bestuur, de voorzitter ondersteunend, was fantastisch.

Haar gedrevenheid en nauwgezetheid waren haar talenten binnen het secretariaat. Alles was altijd keurig op orde. En zij wist op vele vragen een antwoord.

12 jaar later, in 2013, mochten 2 dames het secretariaat over nemen. Haar zittingstijd zat erop. Dat was voor deze dames geen probleem, alles was namelijk keurig op orde. Deze dames vinden het secretariaat, met 2 personen bemand, toch een hele klus! Chapeau Anny.

Als er een activiteit was, stond Anny altijd klaar om de Activiteitencommissie te ondersteunen. Zij was bij menig tripje de rots in de branding. Zijn we allemaal in de bus? Een lekker snoepje uitdelen voor onderweg.

Ook alle andere activiteiten binnen de Zonnebloem werden door haar met verve gedaan. De St. Annamarkt, Kerstmis enz. enz.

Nu anno 2020, is zij nog steeds een actieve Vrijwilliger die als je een beroep op haar doet er altijd voor de Zonnebloem zal zijn. Voor ons enveloppenspel op de  jaarmarkt, gaat zij nog steeds ieder jaar naar het Burg. Sweensplein bij bakker en visboer vragen om een donatie, en brengt bonnen mee. Brieven/post rond brengen voor onze afdeling is geen probleem. Uiteraard zijn we nog héél veel vergeten te benoemen van deze duizendpoot.

Dus, dank je wel Anny, jij verdient het oprecht om in het zonnetje gezet te worden.

Marie-José Wagemakers

0161-226157
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk