De Zonnebloem zakelijk steunen

Samenwerken met de Zonnebloem

Steun ons

De Zonnebloem doet er alles aan om mensen met een lichamelijke beperking bij de maatschappij te betrekken. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Wil je samen met de Zonnebloem laten zien dat er veel meer mogelijk is voor mensen met een handicap? Bekijk dan welke samenwerking het beste bij jouw bedrijf past:

Een structurele samenwerking

Wil je bijdragen door middel van sponsoring? Of door inzet van jouw communicatiekanalen? We bekijken de invulling van een structurele samenwerking graag samen. Zodat de doelstellingen van jouw organisatie ook verwezenlijkt worden. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Vrijwilliger voor één dag: het ándere bedrijfsuitje

Neem tijdens je  bedrijfsuitje deelnemers van de Zonnebloem mee op pad. Naar bijvoorbeeld een pretpark, museum of dierentuin. Een onvergetelijke ervaring voor iedereen en van A tot Z geregeld door ons.

De Zonnebloemauto

Mensen in een rolstoel of scootmobiel kunnen vaak niet zelf bepalen hoe laat en met wie ze ergens heen gaan. De Zonnebloemauto biedt uitkomst. Deze comfortabele rolstoelauto wordt verhuurd op verschillende plaatsen in Nederland. Bedrijven kunnen helpen ons wagenpark uit te breiden, zodat meer mensen kunnen genieten van deze vrijheid en flexibiliteit.Lees meer over de Zonnebloemauto.

Doneer als bedrijf

Natuurlijk kun je ook als bedrijf doneren aan  de Zonnebloem. Giften zijn zelfs in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar van de vennootschapsbelasting. Daarnaast mogen bedrijven uitgaven gedaan met het oog op het zakelijk belang van het bedrijf aftrekken als kosten.

 

 

Anouk de Leeuw portret

Meer weten over de zakelijke mogelijkheden?

Neem contact op met Anouk de Leeuw en ontdek de mogelijkheden om zakelijk een bijdrage te leveren aan het werk van de Zonnebloem.