Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Onthulling 50ste Zonnebloemauto

Onthulling vijftigste Zonnebloemauto!

06-06-2019

Vers van de pers: gisteren is de vijftigste Zonnebloemauto onthuld! Deze auto is sinds vandaag te huur via de Zonnebloem en op te halen bij het Louwman Museum in Den Haag. De ideale locatie gezien onze nauwe samenwerking met dit museum. Met deze vijftigste auto komen we steeds dichterbij een landelijke dekking waardoor een aangepaste huurauto voor iedereen beschikbaar is.

Vijftigste Zonnebloemauto

In 2014 startten we met de eerste 6 Zonnebloemauto’s. Inmiddels zijn er in elke provincie van het land 2 of meer rolstoelauto’s beschikbaar en hebben we nu de mijlpaal van 50 Zonnebloemauto’s bereikt. Een prachtig aantal waardoor een aangepaste auto voor steeds meer mensen met een lichamelijke beperking binnen bereik is. Van Goes tot Groningen en van Naaldwijk tot Enschede, er is ondertussen een goede landelijke spreiding van Zonnebloemauto’s. Toch zijn er nog een aantal plekken in het land waar geen auto te huur is. De komende jaren gaan we hard ons best doen om ook daar een Zonnebloemauto neer te zetten zodat het vervoer voor mensen met een lichamelijke beperking geen obstakel meer vormt om een dagje op pad te gaan, op familiebezoek of zelfs op vakantie. Benieuwd waar bij jou in de buurt een Zonnebloemauto te huur is? Je zoekt het op deze kaart op.

Een nieuw type auto

Deze vijftigste auto is een compleet nieuw type. De Toyota ProAce heeft ruimte voor maar liefst 6 personen én 1 rolstoel. Hiermee is deze auto een stukje groter dan de auto's op andere locaties. Meer weten? Alle informatie over de Toyota ProAce lees je hier. 

Warme band met het Louwman Museum

De Zonnebloem en het Louwman Museum hebben een geschiedenis samen. Zo gaan talloze Zonnebloemafdelingen elk jaar op uitje naar dit bijzondere automuseum. Daarnaast adviseren we het Louwman Museum vanuit het project Onbeperkt Eropuit over het beter toegankelijk maken van het museum voor mensen met een lichamelijke beperking. Nu wordt die band nog verder versterkt omdat zij de verhuur van de 50e Zonnebloemauto op zich nemen. Daar zijn we uiteraard ontzettend blij mee.