Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afsluitend optreden Willeke Alberti van Zonnebloemtournee op MPS

Woensdag 19 juli was het afsluitend concert van Willeke Alberti op MPS de Zonnebloem, ons compleet aangepaste schip voor mensen met een lichamelijke beperking. Precies een jaar geleden vond de cheque-uitreiking plaats van de Nationale Postcode Loterij aan de Willeke Alberti Foundation. 

Met dank aan de steun van de Nationale Postcode Loterij aan de Willeke Alberti Foundation hebben verschillende Zonnebloemafdelingen het afgelopen jaar kunnen genieten van twintig intieme concerten van Willeke Alberti. Niet alleen onze deelnemers in een rolstoel als ook de Zonnebloemvrijwilligers hebben enorm genoten. 

Op het aangepaste riviercruiseschip werd het afsluitende concert voor mensen met een lichamelijke beperking gegeven. In totaal hadden 20 afdelingen ingeloot om in aanmerking te komen voor een intiem concert van Willeke Alberti. Zij trakteert hen op een warm, knus en vooral persoonlijk optreden. De zangeres treedt sinds haar afscheidsconcert vorig jaar in het Concertgebouw alleen nog maar op met muzikanten in kleine zalen. Zo kan ze tussen het publiek door lopen om contact te maken. Een wens waar de Nationale Postcode Loterij graag aan bijdraagt. 

Afgelopen woensdag lag het MPS de Zonnebloem in Nijmegen aan de Waalkade voor de Nijmeegse Vierdaagse. Eerst genoten de gasten aan boord van de stoet wandelaars die langs het schip liepen. Het was woensdag roze Woensdag, dus alle gasten en vrijwilligers hadden net als de wandelaars iets roze aan. Willeke is een van de Nederlandse nichtenmoeders. Mede door de hulp van en samenwerking met Bunkerstation Heijmen BV konden Willeke en haar band veilig aan boord komen.